zonnepanelenkopenalmere.nl

Mooi Wark - Geil as een bossie siepels in Augustus

Ik ben zo geil als een bossie siepels in augustus Ik ben zo geil Zo geil Zo geil Oh als ik s weekends noar de disco goa Loop ik die mooie meid weer achternoa Ohhh ohhh Ohhh ohhh Ik bied r wel een cola beernburg aan Want doar word ze een beetie geiler van En toen ze mij vreug of ik met heur vannacht noar huus toe goa Zie had veur mij nog wat in petto, s** welteverstoan Ik ben zo geil als een

Songtext von Mooi Wark - Geil as Een Bossie …

ik ben zo geil als een bossie siepels in augustus

Ik ben zo geil als een bossie siepels in augustus Ik ben zo geil, zo geil, zo geil! Als ik sweekends noar de disco goa Lup ik die mooie meid weer achternoar (Ohoo hoo, oh oh) Ik bied dr daarna een cola Berenburg an Doar word ze een beet ie geiler van (Ohoo hoo, oh oh) En toen ze mij vruug of ik vannacht met heur Noar huus wol goan

Mooi Wark - Geil as een bossie siepels in …

ik ben zo geil als een bossie siepels in augustus

ik ben zo geil as een bossie siepels in augustus, ik bun so geil so geil so geil o as ik swiekends noar de disco goa, loop ik die mooie meid weer achternoa ik bied heur dan een cola-beernburg an want doar word zun bietie geilig van en toen ze mien vroeg of ik met heur vannacht naar huis wol goan ze had met mie nog wat in petto, SEX wel te verstoan

"GEIL AS EEN BOSSIE SIEPELS (OPNIEUW …

ik ben zo geil als een bossie siepels in augustus

Geil as een bossie siepels Lyrics: Ik ben zo geil as een bossie siepels in augustus, ik bun so geil so geil so / Geil / O as ik swiekends noar de disco goa, loop ik die mooie meid weer / Achternoa

Poll: Hoe geil ben jij vandaag? · forumonderwerp

Luister naar Geil Als Een Bossie Siepels In Augustus van Mooi Wark, 373 Shazams.

Vertaling van: Mooi Wark - Geil As Een Bossie …

Ik ben zo geil als een bossie siepels in augustus Ik ben zo geil, zo geil, zo geil! Als ik sweekends noar de disco goa Lup ik die mooie meid weer achternoar (ohoo hoo, oh oh) Ik bied dr daarna een cola Berenburg an Doar word ze een beet ie geiler van (ohoo hoo, oh oh) En toen ze mij vruug of ik vannacht met heur noar huus wol goan

"GEIL AS EEN BOSSIE SIEPELS IN AUGUSTUS" …

ik ben zo geil als een bossie siepels in augustus

ik ben zo geil as een bossie siepels in augustus, ik bun so geil so geil so geil o as ik swiekends noar de disco goa, loop ik die mooie meid weer achternoa ik bied heur dan een cola-beernburg an want doar word zun bietie geilig van en toen ze mien vroeg of ik met heur vannacht naar huis wol goan ze had met mie nog wat in petto, SEX wel te verstoan

Geil as een bossie siepels lyrics by Mooi Wark

"Geil as een bossie siepels in Augustus" is a song by Mooi Wark. It is track #6 from the album Gang op de Ket that was released in 2001. The duration of this song is 03:37.

Jouwradio | Mooi Wark - Geil as een bossie siepels …

ik ben zo geil als een bossie siepels in augustus

Vertaling van: Mooi Wark - Geil As Een Bossie Siepels In Augustus Ik ben zo geil als een bosje uien in augustus, ik ben zo geil zo geil zo geil o als ik in het weekend naar de disco ga, loop ik die mooie meid weer achterna ik bied haar dan een cola-berenburg aan want daar word zij een beetje geiler van

Who Sang "Geil as een bossie siepels (opnieuw …

ik ben zo geil als een bossie siepels in augustus

Ik ben zo geil als een bossie siepels in augustus Ik ben zo geil, zo geil, zo geil! Als ik sweekends noar de disco goa Lup ik die mooie meid weer achternoar (Ohoo hoo, oh oh) Ik bied dr daarna een cola Berenburg an Doar word ze een beet ie geiler van (Ohoo hoo, oh oh) En toen ze mij vruug of ik vannacht met heur Noar huus wol goan

Songtext von Mooi Wark - Geil as Een Bossie Siepels …

Geil as een bossie siepels in augustus is een nummer van Mooi Wark. Het werd uitgebracht in 2001 en duurt 03:37. Je hoort het samen met meer dan 50.000 andere Vlaamse en Nederlandstalige platen op Jouwradio.

Mooi wark songteksten | Songteksten.nl - Your …

Ik ben zo geil as een bossie siepels in augustus, ik bun so geil so geil so Geil O as ik swiekends noar de disco goa, loop ik die mooie meid weer Achternoa Ik bied heur dan een cola-beernburg an want doar word zun bietie geilig Van En toen ze mien vroeg of ik met heur vannacht naar huis wol goan Ze had met mie nog wat in petto, SEX wel te

Geil as een bossie siepels lyrics by Mooi Wark

ik ben zo geil als een bossie siepels in augustus

Ik ben zo geil als een bossie siepels in augustus Ik ben zo geil, zo geil, zo geil! Als ik sweekends noar de disco goa Lup ik die mooie meid weer achternoar (ohoo hoo, oh oh) Ik bied dr daarna een cola Berenburg an Doar word ze een beet ie geiler van (ohoo hoo, oh oh) En toen ze mij vruug of ik vannacht met heur noar huus wol goan

Geil as een bossie siepels in Augustus lyrics by Mooi …

Een flessie bier schat: Guus kom naar huus: Hunebed pret: Idioot: Ik ben zo geil als een bossie siepels in augustus: Ik bin en blief een boer: Ik doe wat ik doe: In de blote kont: Kakkers: Lief liedje: Loat moar goan: Mal in de warre: Mooi Wart Waj Ruukn Is Gien Deo: Oh wat een loser: Prettig Gestoord:

Mooi Wark - Geil as een bossie siepels in Augustus …

Lyrics for Geil as een bossie siepels by Mooi Wark. Ik ben zo geil als een bossie siepels in augustus Ik ben zo geil, zo geil, zo geil! Als ik

Mooi wark – Geil as een bossie siepels Lyrics | …

Ik ben zo geil als een bossie siepels in augustus Ik ben zo geil Zo geil Zo geil Oh als ik s weekends noar de disco goa Loop ik die mooie meid weer achternoa Ohhh ohhh Ohhh ohhh Ik bied r wel een cola beernburg aan Want doar word ze een beetie geiler van En toen ze mij vreug of ik met heur vannacht noar huus toe goa Zie had veur mij nog wat in petto, s** welteverstoan Ik ben zo geil als een

Zonnenpanelen Kopen Almere krijg direct vrijblijven advies 

036-2002101

Ik ben zo geil als een bossie siepels in augustus

Call Now Button